pondělí 4. března 2019

Uzdravuji..:

..Uzdravuji Ty, co uzdraveni být chtějí. Jednotlivce, páry, skupiny, dětské školky, školy, gastronomii, pečovatelské domy, domovy seniorů..národ, národy, a ideálně celý svět..

Od čeho ?

Od zbytečných civilizačních nemocí, od příčin jejich vzniku, z důvodu neznalosti principů, o kterých se můžete dočíst na blogu: www.vidiime.blogspot.com a v tamních odkazech.

Jak ještě uzdravuji ?

Především informativně.

Moje poslání na tomto světě je uzdravování naturopatií. Avšak, vyvinul jsem si vlastní naturopatický směr, universální, který je nadstavbou všem dosavadním naturopatickým směrům ( viz: www.ForHealthOne.blogspot.com ). Proč ? Protože tento směr je mým posláním.

Mým posláním zde na Zemi je v tomto životě uzdravit co nejvíce Lidí.
I planetu Zemi.

Nemohu proto uzdravovat jen jednotlivce, i když to také samozřejmě umím, ve smyslu informací, o kterých se lze dočíst na výše zmíněném blogu www.forHealthOne.blogspot.com .

Mým posláním v naší zemi České je nyní uzdravit národ.
Uzdravit Český stát.
Postavit jej tak na nohy.
Nyní, jak vnímám, kolabuje pod vlivem zájmů jednak nečestných čelních jeho představitelů politických některých mnohých, a pod vlivem jejich negramotnosti v oblastech, o kterých se lze dočíst na mém blogu: www.vidiime.blogspot.com a v tamních odkazech..jelikož ve škole, ani doma, se o tom, asi příliš neučili, a sami neměli asi příliš možnost, ani nápaditost, se těmito záležitostmi, tedy záležitostmi čestnosti, před Bohem, před Stvořitelem, a tím i vůči bližním svým, zabývat.

Z mých informací však, a budu tomu velmi rád, mohou čerpat inspiraci i národy, státy, jiné, světa.

Jak uzdravuji ?

Předáním informací.

Nemohu za miliony Lidí žít jejich život, ani dělat každodenní věci jejich, za ně.
Tedy každý, kdož přečte si moje informace, může je poslat dál, a sám se podle nich zařídit, začlenit ve svobodné vůli, ve zodpovědnosti své, je do svého každodenního života.
Pokud se takových Lidí najde hodně, či většina, na Zemi planetě, ve státě, je nasnadě, že šance na uzdravení Lidstva, planety, národů, národa země České, je značná.

Tedy mou úlohou zde v tomto životě je především tato informační činnost. O universálních principech ,,PRO ŽIVOT", tedy o ,,KVALITĚ PRO ŽIVOT".

Pak už ale, musí každý jednotlivec, chce li, národ, to také každodenně žít.

Měním paradigma smýšlení Lidí.

Bez toho to totiž nelze udělat..uzdravit kohokoli.

Česká politická scéna je, jak vnímám, vyhořelá.

Je vyhořelá paradigmatem smýšlení obdobím: z dob před rokem 1968, z dob komunismu do roku 1989, a postsametově doposud, kdy byla a je snaha ,,řídit stát" a ve snaze se za každých okolností na tom jak jen to jde, obohatit, aniž by cokoli odvedli, odváděli, ve smyslu ,,kvality pro život" obyvatelstvu.

Stát se nemá ,, jen" řídit.

Být ve vládě, či v poslanecké sněmovně, je ,,službou Lidu" i státu, ve zodpovědnosti těch, kdož ji takto, naši zemi, mají Lidem svoleno v důvěře k nim, spravovat.

Z uvedeného vyplývá, že hodnoty: ,,Blaho Lidu, tedy i ZDRAVÍ Lidu", mají a musejí být prioritou při správě země, při výkonu zmíněných státních parlamentně vládních, ale i komunálních, funkcí. Tedy musí být prioritou i inovační program, který je zakomponován v mých textech, odkazech, na blogu www.vidiime.blogspot.com jakožto jediný inovativní, kvalitativně revolučně a i světově ojedinělý, program, cílící na výstavbu a opečovávání těchto hodnot, coby soubor těchto potřebných legislativních změn a opatření, pozitivních, tématicky a kvalitativně zaměřených na ,,KVALITU PRO ŽIVOT". "

Jedině na této kvalitě lze postavit a spravovat ,,prosperující stát".
( Švýcaři..ojediněle.. už tuto kvalitu částečně poznali, a si ji i částečně žijí ).

Toto je kvalita ,,PRO ŽIVOT" www.vidiime.blogspot.com a texty ve všech odkazech tamních.

Tedy je konec národa zmírání, pokud ji přijme, tuto kvalitu, si za svou.

Od této kvality se odvíjí VŠE.

Naprosto VŠE.

V životě Lidském, i v prosperitě.

( A nebo neodvíjí..pokud taková kvalita není ).

Může přemýšlivý člověk třeba i namítnout: Co ale budou Lidé dělat, když fabriky nebudou vyrábět zdraví škodlivé výrobky, třeba i nazývané dnes potraviny ? Z čeho budou Lidé platit nájem bytu ?

Jak si Lidé budou vydělávat ?

Ano, je pravda, že postupně vymizí podniky, které se snaží vyrábět zdraví škodlivé výrobky, a ty, které svou podstatou zneužívají Lidské zdroje, tedy Lidskou práci, na úrovni otroctví.

Je také pravdou, že v téhle budoucnosti, ne příliš vzdálené, je možno shlédnout, při cestě ,,kvality pro život" i možnost zvýšené nezaměstnanosti.

Změní se nejen paradigma uvažování Lidí o každodenních aktivitách, o každodenní své pracovní náplni.

Lidé už nebudou pracovat jen proto, aby pracovali, bez přílišného a vždy zaměření se na kvalitu pro život.

No, řekněte, k čemu jsou dobré pivovary, nebo likérky ? K tomu, aby si Lidé alkoholem ničili své zdraví ?
Myslíte si snad, že takový Sider ze zdravým nápojem ? Zdaleka není.
Muži si pak popíjením takovýchto nápojů, nejen..zadělávají například na problémy s prostatou v cca 50ti letech věku ( a není pravda, že problémy s prostatou jsou dány jen nepravidelnou ejakujací..tedy na problém je nutno se dívat ze širšího úhlu pohledu ).
No, a jak to vypadá, když přijde cca 600 tisíc alkoholiků k volbám, víme. On alkohol obecně otupuje mysl, a to i v malém množství. Tomu pak odpovídají i mezilidské vztahy, ale i výstupy, které Lidé odvádějí směrem ke společnosti.
Například jsem si všiml také zde v zemi České pracujících mužů z Ukrajiny, jak skupují po taškách tvrdý alkohol si. No, nevím, jak, čím, takovíto Lidé mohou být přínosem pro naši společnost. Nemají asi ženu zde, tak si asi ze zvyku otupují mozky alkoholem po večerech.

K čemu jsou dobré fabriky, produkující další a další výrobky, zvané potraviny, které tím, že obsahují organismem v podstatě nerozpoznatelné látky, jelikož nejsou v souladu s evolučním vývojem člověka, jsou tělu v podstatě látkami neslučitelnými se zdravím ?

Toto vše se při sledování ,,KVALITY PRO ŽIVOT" změní.

Lidé například budou moci pracovat každodenně méně hodin, budou mít tak více času věnovat se svému zdraví, svým blízkým, své rodině. Budou mít více času na hezkou, kvalitativně příjemnou, zábavu. Například na společenské a kulturní akce, na setkávání se v kruhu přátel, ve skupinách, v radosti, v míru, slušnosti, poklidu. Na to, nad tím, budou bdít NADDIMENZOVANĚ DOSTATEČNĚ bezpečnostní instituce státní, i například unijní.

Co je potřebné pro život ve splečnosti Lidské ?
Jen otroctví ve jménu stále a stále vyšších snah o stále a stále se zvyšující objem fenoménu, zvaného dnes hdp ? Představte si, například tu panem Kiyosakym proklamovanou krysu v kotouči. Běží, a chce běžet stále rychleji..no ale v jednom okamžiku už to prostě rychleji neumí. A v jiném okamžiku si musí odpočinout. Prostě..stále zvyšovat výkon člověka, myslím, nelze, a navíc..jaksi..mnohdy..i beze smyslně, jen pro výkon sám.
Ano, vlády světa doposud něvěděly si, co si počít s tím vládnutím, a jak udržet pořádek v zemi, tak nastolili, mimo jiné, ,,námezdně otrocký systém", což je obecný odborný pojem pro zaměstnanecký poměr v kapitalistické společnosti. Tedy celkem dle zvykostí věc běžná. však..jsou zde i mezinárodní úmluvy, které výslovně zakazují otroctví, jako takové.

( Lidé mají na vybranou, zda chtějí jít dál cestou tou, aby je jejich každodenní aktivity bavily už z podstaty věci té, že tvoří ,,kvalitu pro život", a nebo zda se chtějí nadále účastnit systémů předpotopně zastaralých, kde jsou Lidé, národy, zneužívány oligarchy ve vládě, a kde i tyto systémy samy jsou jimi různě hojně zneužívány, a navíc bez záruky toho, že je Lidu nabídnuta možnost žít život v optimální kvalitě pro zdraví . Otálení politiků případné však, s tím jít cestou ,,KVALITY PRO ŽIVOT", o které píši, by však mohlo mít, myslím, fatální, a nevrané následky například ve zhoršení situace v oblastech oteplování klimatu planety Země) .

dále například:

Co budou Lidé jíst například ve fast foodech ?
Inu, zdravá jídla, dle pH vyváženého jídelníčku receptáře www.ForHealthOne.blogspot.com
A je možné, že některé fast foody prostě zavřou, či změní, svůj výrobní proces, a jejich prostory budou moci Lidé využívat například k tomu, aby si na cestách v nich poseděli, a snědli si tam svůj pokrm, který mají s sebou, nebo který si zakoupili vedle..a zaplatí jim tak zvané ,,sedečné" za tu chvilku, třeba hodinku tam u nich posezení bez zakoupení si u nich jídla..také si tam Lidé budou moci pobýt například i za cestou za jinou zábavou, či za účelem se prostého setkávání se.

Jak budou Lidé odměňováni ?
V této budoucnosti, o které zde píši, je, odhaduji, velmi pravděpodobné, že spolu s tím padne současný model ekonomiky.
To znamená, že Lidé nebudou pracovat jen pro peníze, ale pro vyšší princip, tedy zejména proto, aby byli užiteční ve jménu ,,kvality pro život".
Jak už jsem se zmínil, je pravděpodobné, že se zkrátí i pracovní doba.
Lidé namísto měn, národních, či unijních, se budou moci svobodně rozhodnout, že chtějí být odměňování jinou měnou, tedy nikoli tištěnou, tato měna bude podobná dnešním kryptoměnám, avšak bude evidována státem. Bude se jednat o takový systém bodový.
Na základě těchto bodů si občan bude moci nakupovat, nebo třeba i vyjet, či i zaletět, třeba i do zahraničí když bude chtít na rekreační pobyt například. Je možné dočasně obě formy měn vyplácet současně, pokud o to bude zájem, nežli se práce stane z velké části či zcela, součástí bodového systému za ,,kvalitou pro život". Přičemž platnost peněz, bude co do jejich hodnoty, zachována, tedy bez devalvace současných úspor Lidem. Nové ohodnocení pak může probíhat již formou právě bodovou, tedy peníze v tištěné podobě, jak je známe, se možná budou moci přestat tisknout, což možná čtenáři někteří mohou případně vnímat i jako když při čtení téhle věty vidí před očima bílé myšky.. no víte, ono celé tohle může probíhat například i tak, že prostě hodnota jednoho bodu bude třeba v hodnotě jedné jednotky měny daného státu, v našem případě tedy v hodnotě jedné koruny české, a občané si budou tyto body moci nechat proplatit, třeba v bankomatech.. Podstatou ale je stále ta ,,kvalita pro život". 
Tou může, a mělo by být i například umění, kultura, sporty tělu prospěšné, tedy jejich kvalitní trenéři, učitelé, učitelé duchovního rozvoje, pečovatelé, zdravotníci, lékaři, i šikovní řemeslníci, vynálezci a zlepšovatelé, i uklízeči.. Záleží však na tom, zda ten, který člověk, koná ve jménu ,,kvality pro život". Uvidíte.. bude to dobrý.., bude se Vám to, nám to, líbit. 
Přibudou sociální a sociologické organizace, které se budou zaměřovat i na prevenci a na to, aby se Lidem dobře žilo, spokojeně. S tím pak bude spjatá i věda a výzkum, pro inovace tímto směrem, pro inovace v oblasti i designu ,,pro život" vždy a všude..( ne však fanaticky, prosím, někdy méně je lépe ) Změní se svět takto, kde se Lidem bude žít jak jen nejlépe je to, a nejkrásněji, i nejzdravěji, možné. Těšíte se na to ? Já se na to těším :-) .

Přičemž každý tímto bodovým systémem bude motivován ( nikoli nucen)  k tomu, aby se zúčastnil, nějakou formou mu vlastní, blízkou, užitečností pro společnost.

Případným nezaměstnaným bude přidělen určitý počet bodů, aby mohli mít zachován ,,důstojný život", aby mohli bydlet ve svém bytě či v nájemním, nebo v podnájemním, aby měli zachován důstojný život, dle ,,Všeobecné deklarace Lidských práv OSN", jejíž znění se musí stát základním stavebním prvkem této prosperity, o které píši, ( jelikož Lidská důstojnost a její kvalita, je nedílnou součástí kvality pro život a pro kvalitu zdraví ..viz též: www.GoldenFriendOne.blogspot.com ) a nebudou vyčleněni ze systému bodového.

Vím..někomu se tohle moje psaní může zdát být fantasy..možná i mu nelibé fantasy..

Ale chce li Lidstvo skutečně přežít svůj předčasný pád, který už je nastartován, a myslí li to Lidstvo s tím uzdravováním sebe a matky planety Země vážně, nezbývá mu nic jiného, myslím, nežli se vydat touto inovační mu cestou ( www.vidiime.blogspot.com ).

Časem pak, se Lidé naučí žít a tvořit, pouze ve KVALITĚ PRO ŽIVOT".

Tyto řádky tohoto mého příspěvku jsem zde sepsal proto,
aby při zavádění ,,KVALITY PRO ŽIVOT" nevznikl ve společnosti, i mezi národy světa, (například z důvodu probíhajících změn, a s tím spjaté změny jednak poptávky, ale i výroby, zájmů Lidí, a s tím spojené ztráty jejich finančních příjmů se sociální a ekonomickou jejich nouzí.., tedy aby nevznikl chaos, případně nepokoje, nebo dokonce války, z neznalosti ,,CESTY" vlády, politiků, i Lidu. Zohlednění tohoto mého textu by mělo při zavádění ,,KVALITY PRO ŽIVOT" ve světě, tomu by mělo předejít, a vyvarovat se tak by mělo Lidstvo, vlády, z neznalosti ,,cesty" uvedených problémů, které však, pokud by nešli Lidé cestou ,,KVALITY PRO ŽIVOT", by se mohly, myslím naplnit, například pod vlivem tlaků stran přírodních katastrof při oteplování planety Země. Čemuž mají moje texty rovněž předejít, a v maximální možné míře zabránit, tam, kde to ještě je, a jak, možné.
Uvedený ,,bodový systém", proto, myslím, je dobré začlenit do života Lidí co nejdříve, a to paralelně spolu s odměňovacím systémem současné ekonomiky, dokud se, tato, nezdravě se vůči Lidu chovající, ještě drží, nežli padne. Je, myslím, zapotřebí, aby nový systém, tedy ten ,,bodový", či bodově elektronický, evidovatelný však i v listinné podobě pro případ výpadku energií, byl začleněn do života společnosti před tím, nežli se ekonomika v podobě té současné, prostě cele, či částečně zhroutí pod tíhou svých vlastních problémů, a problémů ve světě, které vytvořila, a dlouhodobě vytváří. To proto, aby Lidé nebyli tím ohroženi na jejich osudech, potažmo na jejich i zdraví a životě pod tíhou případně možných ekonomicko sociálních nouzí. Kterým se mohou takto vyhnout, i když zrovna ta stávající ,,ekonomika" bude v nesnázích, či zcela prostě, (a to je, myslím, pravděpodobné), pod tíhou síly Stvořitele a jeho Lásky vůči Lidu na planetě Zemi, vůči Lásky k Matce Zemi, i vůči všem ostatním bytostem v kosmu, a vůči celému kosmu, tak, jak ji známe, padne. Před tím tedy musí být vytvořený systém, jak již jsem zmínil, například měsíční ,,bodový" i dle společenské prospěšnosti jedinců pak i různě s ohodnocením, garantující zachování důstojného života všem. Toto ohodnocení, a tato společenská prospěšnost, však bude muset být posuzována nikoli podle současných kritérií, a zvyklostí, to by společnost příliš daleko s inovací nedošla. Kritériem pro toto bodové ohodnocení, v jeho nadstandartní výši, bude muset být vždy a všude společenská prospěšnost ve smyslu ,,KVALITY PRO ŽIVOT". To bude vyžadovat zcela kvalitativně nové smýšlení Lidí, spravujících a ustanovujících tento systém, s citem jejich pro ,,humanitu", pro ,,Lidství". A názory typu, že je Lidské například provozovat ,,eurodotační podvody", či jinak v sobeckých zájmech svých tunelovat stát, či ruinovat kapsy národa, národ, jakkoli, třeba i exekutorsko vymahačsko soudním lobby, jsou NEakceptovatelné, ať už si to takto  případně omlouvá, kdekoli, kdokoli.

(Současní někteří ekonomové možná mohou sice říci, že je to celé nesmysl, že je to socialismus, či komunistické uvažování. Avšak, člověk, je ,,sociální bytost", a zdraví Lidu, musí být ve společnosti, i stran politiků, na místě prvním, tedy musí být prioritou před zájmy sobeckými.
Pokud již jsou známy skutečnosti, o kterých píši, které doposud známy obecně Lidu, společnosti, ani vládě, nebyly. Nyní ale již známy JSOU.
A jak byste chtěli, případní pochybovační ,,ekonomové" řídit jinak, vést zemi, národ, nežli udržitelnými procesy, s ohodnocením podle společenské prospěšnosti, se zachováním Lidské důstojnosti ? ve smyslu ,,Všeobecné deklarace Lidských práv OSN", a při zachování principu toho, že zdraví Lidu je ,,priorita" ? To neměl ani socialismus, ani komunismus, a nemá to ani dnešní kapitalismus, takže případné invektivy tohototo typu ,,NEakceptuji" , a ani s jedním z uvedených režimů minulosti, se s ohledem na jimi vedle svého působení napáchanou spoušť,  v současnosti NEztotožňuji. Chcete li tedy nutně dát mému zdejšímu systému nějaký přívlastek, či pojmenování, dejte mu to, jak se ve skutečnosti jmenuje, tedy www.ForHealthOne.blogspot.com ,,KVALITA PRO ŽIVOT" důstojný všem, a chcete li mu dát ještě další přívlastek,  můžete k tomu přidat i jméno autora tohoto systému, to už nechám na Vás. Ale s násilnickými, či fanatickými režimy minulosti, ani s fanatismem asociálním ,,sociálního nacismu" současnosti v naší zemi České, mne, ani tento systém ,,KVALITY PRO ŽIVOT", nikdy NEspojujte ).
Současně s tím jsou zapotřebí inovační procesy všude, kde to jen jde, za účelem cesty ,,KVALITA PRO ŽIVOT". Všude, kde to jen jde. Přičemž vynálezectví, věda, výzkum, tomuto může být značnou oporou, opět však s cílem sledování cesty ,,KVALITY PRO ŽIVOT".


Všichni, celá společnost, nejen ta Česká, když půjdou, půjdeme, tímhle směrem, tedy cestou ,,KVALITY PRO ŽIVOT", dokážeme to, co chtěl, a chce Stvořitel, v Lásce své.
Tedy jdeme li touto cestou,  sledováním, následováním jí,
jdeme cestou ,,Života v Ráji na Zemi :-) .
..
Doufám, snad, moje řádky, dojdou, v čase, ve smyslu pozitivním, naplnění.
..
Ještě na závěr tohoto příspěvku krátká zmínka o Duších a tělech.
Vše má Ducha. Tělo též.
Avšak, tělo je smrtelné. Jeho duch, odhaduji, asi nikoli.
Duše je Nesmrtelná.
A to je moc dobře :-) Když Duše chce, andělská, umí se, pokud chce, převtělit, třeba znovuzrozením.
Je mezi námi mnoho Andělských Duší, i vtělených Andělů, a to je moc dobře.
To je moc dobře, tyhle zázraky světa..Lidé dobrosrdeční, dobré vůle mezi námi,
že tady s námi JSTE :-)

..

Přeji všem: Mějte, mějme, se, co nejpohodověji :-) .

Jiří.